Ghid Design interior pentru camera de zi – livingul

Perete central de accent:

Peretele de accent este elementul central și principal al camerei de zi, destinat să atragă atenția și să aducă un strop de personalitate în spațiu. Acesta poate fi îmbogățit cu diverse elemente decorative, cum ar fi artă de perete sau colaje foto.

În cazul camerei de zi menționate, elementele de accent de pe perete includ unitatea de televizor, dulapurile cu spațiu de depozitare și un colaj de rame foto. Un aspect important este alegerea unui material de fundal pentru unitatea de televizor care să creeze un contrast vizual cu peretele de fundal. Pentru a adăuga un plus de interes vizual, s-au folosit panouri orizontale în designul unității de televizor.

Schema de culori a camerei este monocromatică, adică se bazează pe o singură culoare și nuanțe asemănătoare, astfel încât mobilierul să se integreze armonios în întregul decor. Pentru a evita o simetrie rigidă pe peretele de accent, colajul de rame foto a fost aranjat cu grijă și decorat cu atenție.

Mobilierul din cameră împarte același tip de material și culoare pentru a păstra coerența estetică. Un covor mare a fost plasat sub piesele de mobilier pentru a da impresia de spațiu mai mare, iar culoarea covorului a fost selectată pentru a crea un echilibru vizual cu restul camerei.

📺 Perete de accent – Unitate TV

🔥 Perete de accent – Șemineu

În această cameră de zi, elementele de pe peretele de accent includ șemineul, cele două ferestre cu deschidere, plantele de interior amplasate deasupra șemineului și ramele foto dispuse de-a lungul axei centrale a peretelui de accent. Acest perete de accent se caracterizează prin simetria sa naturală.

Paleta de culori pentru mobilier este în tonuri de maro. Planta de interior este plasată în partea stângă a peretelui pentru a adăuga un element de confort și pentru a menține conexiunea cu natura. Pentru a crea un punct focal puternic, peretele din colț a fost vopsit într-o nuanță mai închisă, astfel evidențiindu-se zona centrală a peretelui de accent.

Cele două ferestre cu deschidere pot fi acoperite cu perdele întregi, în funcție de preferința personală, pentru a controla lumina și intimitatea. Design Interior pentru Camera de Zi – Ghid Esential

 

Pentru a vă oferi mai multe informații utile și pentru a intra în contact cu noi, vă rugăm să urmați următoarele instrucțiuni:

Pentru sfaturi utile, vă invităm să faceți clic aici.
Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube: Acasa Arad YouTube.
Discutați direct cu noi accesând pagina noastră de contact: Contact Acasa Arad.

Dacă doriți să discutați personal cu echipa noastră, vă invităm să ne vizitați la sediul agenției noastre imobiliare din Arad, situat pe Bulevardul Decebal, Nr. 2, Parter.
Aici putem discuta despre anunțuri imobiliare, case de vânzare, apartamente de vânzare, clădiri de apartamente, clădiri de birouri, sfaturi imobiliare, evaluări ale pieței imobiliare și multe altele.
Ne bucurăm să vă ajutăm în orice fel posibil în căutarea sau gestionarea proprietății dvs. imobiliare.

Ghid Design interior pentru camera de zi – livingul