Suntem în anul 2021, în Arad și când trebuie să achiziționăm o casă pe care să o numim “acasă”… primul gând ne sare către OLX sau cum să evităm agențiile imobiliare. Cam tot așa stau lucrurile și in cazul vânzării sau închirierii proprietăților pe care le deținem.

Pentru ca am convingerea că merităm mai mult atunci când dorim să achiziționăm sau să vindem o proprietate… am decis să-i ajut pe toți cei care iși doresc un nou început, un nou ACASĂ… sau pur și simplu vor să facă o investiție bună într-o proprietate valoroasă.

În acest context se nasc întrebări de genul:
Poate o agenție imobiliară să-mi salveze timp și bani în procesul de tranzacționare a proprietății?
La ce aspecte juridice trebuie să fiu atent atunci când doresc sa vând sau să cumpăr o proprietate?
Cum să-mi pregătesc proprietatea pentru vânzare?
Care este cel mai bun plan de promovare al proprietății? (online și offline)
Cum pot negocia cel mai bine prețul de tranzacționare a proprietății?
Care sunt aspectele de care trebuie sa țin cont atunci când doresc sa achiziționez o proprietate?
Care sunt problemele care pot să apară după cumpărarea unei proprietăți?

Achiziționarea sau vânzarea unei proprietăți se numără printre cele mai importante decizii din viața unui om și din acest motiv sfaturile, îndrumările și serviciile imobiliare potrivite sunt esențiale.

Am o experiență de peste 20 de ani în imobiliare (rezidențial și industrial), sunt înconjurat de o echipă de oameni pasionați și, împreună, îți garantăm că orice întrebări sau situații ar putea apărea, vom găsi cele mai bune soluții.

Îmi place disciplina, sunt răspunzătoar pentru modul în care fac lucrurile și sunt foarte atent la dorințele și nevoile oamenilor.

Mă numesc Florin Moș, sunt fondatorul Agenției imobiliare ACASĂ și sunt aici să vă îndrum către cele mai bune decizii imobiliare.

www.AcasaArad.ro | florin.mos@AcasaArad.ro | 0724200000