Cromatica. Aranjamente și Design-uri pentru Living

Aranjarea și plasarea canapelei, fotoliului și mesei de cafea pe un covor/mochetă reprezintă un aspect crucial. Nu trebuie să limitați covorul doar sub masa de cafea.

Evitați să utilizați două forme și dimensiuni diferite de covoare sau carpete pentru a delimita toate elementele. Un covor sau carpetă mai mic poate diminua vizual dimensiunea unei camere, iar utilizarea unor covoare sau carpete de dimensiuni și forme diferite poate crea o senzație dezarticulată și inconfortabilă.

Utilizarea unui covor/mochetă mare care înconjoară toate elementele, așa cum este prezentat în desen, este recomandată. Există variate dimensiuni de covoare și carpete disponibile; alegeți întotdeauna cel care se potrivește cu camera de zi în funcție de dimensiune, schemă de culori și mediu.

Avantajul utilizării unui covor sau carpete mari constă în faptul că creează iluzia unui spațiu mai mare. După plasarea unui covor/mochetă, sunteți pregătit să continuați.

 

Pentru mai multe articole asemenănătoare, vă invităm să faceți click aici.
Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube: Acasa Arad YouTube.
Discutați direct cu noi accesând pagina noastră de contact: Contact Acasa Arad.

Dacă doriți să discutăm personal despre Cromatica – Aranjamente și Design-uri pentru Living, vă invităm să ne vizitați la sediul agenției noastre imobiliare din Arad, situat pe Bulevardul Decebal, Nr. 2, Parter.
Aici putem discuta despre anunțuri imobiliare din Arad, case de vânzare, apartamente de vânzare, clădiri de apartamente, clădiri de birouri, terenuri pentru case, blocuri noi, proiecte imobiliare, sfaturi imobiliare, evaluări ale pieței imobiliare și multe altele.
Ne bucurăm să vă ajutăm în orice fel posibil în căutarea sau gestionarea proprietății dvs. imobiliare.