Aranjamente și Design-uri pentru Living – Plan de Podea

Acest articol explorează diferite planuri de podea și aranjamente pentru camera de zi. Planurile de podea includ variante simetrice, de divizare a spațiului cu covoare, orientări spre fereastra centrală și aranjamente echilibrate.

În plus, se detaliază aranjamentul specific pentru o cameră de zi cu dimensiuni de 4,72 metri pe 3,9 metri. Această cameră este amenajată pentru a oferi atât spații de șezut, cât și de studiu, cu canapele, fotolii, covor, masă de studiu și unitate de televizor. Plasarea acestor elemente este explicată pentru a vă ajuta să creați un spațiu confortabil și bine organizat.

Planul de podea – 1

Aranjamentul este realizat într-un mod simetric. Prin utilizarea axei centrale a camerei, fiecare element este plasat în simetrie.

Planul de podea – 2

Două spații sunt separate folosind două covoare diferite. Unitatea de televizor se află pe peretele de sus, iar zona de studiu este opusă acesteia.

 

Planul de podea – 3

Aranjamentul este făcut în direcția axei ferestrei centrale. Acest aranjament este potrivit pentru priveliști exterioare și discuții.

Planul de podea – 4

Aranjamentul este opus planului de podea 2, dar elementele sunt dispuse într-un mod care conferă echilibru vizual.

 

Aranjament

Camera de zi are dimensiunile de 4,72 metri pe 3,9 metri.

Camera de zi este aranjată astfel încât să aibă atât spații de șezut, cât și spații de studiu. După cum este arătat în planul de podea, există două canapele cu două locuri și două fotolii așezate pe un covor mare. Atunci când proiectați sau aranjați o cameră de zi cu canapele, fotolii și o masă de cafea, plasarea unui covor face camera de zi mai confortabilă și mai organizată.

O masă de studiu, dulapuri suspendate și două scaune sunt plasate în partea dreaptă. Pentru a asigura o focalizare corectă, masa de studiu este plasată la o mică distanță de unitatea de televizor și de fereastră. Există o fereastră lungă de 1,5 metri în partea dreaptă a intrării.

Pentru a vă oferi mai multe informații despre subiectul: “Elemente esențiale și dimensiuni pentru camera de zi” precum si despre alte subiecte:

Pentru mai multe articole asemenănătoare, vă invităm să faceți click aici.
Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube: Acasa Arad YouTube.
Discutați direct cu noi accesând pagina noastră de contact: Contact Acasa Arad.

Dacă doriți să discutăm personal despre Aranjamente și Design-uri pentru Living – Plan de Podea, vă invităm să ne vizitați la sediul agenției noastre imobiliare din Arad, situat pe Bulevardul Decebal, Nr. 2, Parter.
Aici putem discuta despre anunțuri imobiliare din Arad, case de vânzare, apartamente de vânzare, clădiri de apartamente, clădiri de birouri, terenuri pentru case, blocuri noi, proiecte imobiliare, sfaturi imobiliare, evaluări ale pieței imobiliare și multe altele.
Ne bucurăm să vă ajutăm în orice fel posibil în căutarea sau gestionarea proprietății dvs. imobiliare.