Agenția Imobiliară ACASĂ și Dezvoltatorul ARED, vă aduc oportunitatea de a investi într-un cartier privat, în plină dezvoltare, cu acces la facilități de top.

Arad, August 2023 – O nouă oportunitate de investiție și rezidență exclusivă se dezvăluie acum în orașul Arad, odată cu lansarea proiectului de parcele de teren pentru case în cartierul ARED IMAR de lângă Atrium Mall.

Agentia Imobiliara ACASA, în parteneriat cu Dezvoltatorul ARED, îi invită pe arădenii ce doresc  să locuiască într-un cartier privat,  să se alăture unei comunități unice, într-o locație aparte.

Cumparați imobilul pentru locatie, pentru pozitia care o ofera, pentru stilul dvs de viață, pentru nevoile dvs! Finisajele si dotarile le puteți inlocui sau modifica, dar locatia NU o puteți schimba!

De ce afirmăm cu tărie că este cel mai important criteriu? Pentru ca locația imobilului, respectiv zona, cartierul, strada, blocul vă influența stilul de viață si vă vor organiza timpul de zi cu zi! Da, timpul! Un element foarte important in zilele noastre, de care trebuie să tineti cont. Locatia vă poate usura viata sau vi-o poate complica, poate aduce liniste sau stres.

Un Cartier de case privat, la 1 minut de Atrium Mall

Localizat strategic, în vecinătatea punctelor de interes major din Arad, noul cartier de case reprezintă un paradis urban pentru cei care doresc să își construiască o casă de vis.

Cu Atrium Mall, MC Drive, Leroy Merlin și Lidl la o aruncătură de băț, rezidenții vor beneficia de un confort și o comoditate de neegalat. Și aceasta este doar începutul, deoarece în zonă se vor deschide și alte viitoare centre comerciale, Carrefour, magazine, locuri de petrecere a timpului liber ce vor completa acest cadru urban modern și dinamic.

Un Parc de 1 Hectar, la 1 minut de casă

Unul dintre punctele forte ale acestui proiect exclusivist este și accesul direct la un parc generos de 1 ha. Acest spațiu verde va fi amenajat cu grijă pentru a satisface toate nevoile rezidenților, inclusiv locuri de joacă pentru copii, teren multisport, amfiteatru în aer liber și piste de alergat din tartan.

Iubitorii de animale de companie vor avea și ei un loc special în acest paradis urban, unde își vor putea plimba prietenii necuvântători în voie.

Investiție Sigură și unică

Atunci când achiziționăm o casă sau un teren pentru o casă, pentru a rezolva problema locuirii, ar fi frumos ca această decizie să ne aducă și avantaje financiare atunci dorim să revindem. Datorită poziționării cartierului, a facilităților și a conceptului de locuire, problema rentabilității investiției este rezolvată.

Parcelele de teren disponibile în acest cartier sunt variate ca dimensiune, încadrându-se între 300 mp și 900 mp, cu prețuri începând de la 53.000 eur TVA inclus.

Contact și Informații Utile

Pentru cei interesați să profite de această oportunitate extraordinară, reprezentanții de vânzări ai Agentiei Imobiliare ACASA sunt la dispoziție. Puteți lua legătura cu ei la numărul de telefon 0724200000 sau puteți vizita biroul de vânzări situat în Arad, Bulevardul Decebal Nr. 2, Clădirea Proiect S.A. – Parter. Mai multe detalii și informații despre acest proiect și ofertele disponibile pot fi găsite și pe site-ul oficial al agenției, www.AcasaArad.ro.

 

Pentru mai multe sfaturi utile: click aici.
Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube: https://www.youtube.com/channel/AcasaArad
Discutați direct cu noi https://acasaarad.ro/contact/
Vă invităm la sediul agenției noastre imobiliare din Arad, Bulevardul Decebal, Nr. 2, Parter pentru a discuta și pe următoarele teme: anunțuri imobiliare, case de vânzare, apartamente de vânzare, clădiri de apartamente, cladiri de birouri, sfaturi imobiliare, evaluări ale pieței imobiliare, etc