Sună-ne!

Politică de confidențialitate

Site-ul www.acasaarad.ro este proprietatea MWM CUBE SRL cu sediul in România, Arad, str. Dacilor, nr. 15, CUI 36657940, societate comercială cu răspundere limitată de naționalitate română.

Confidenţialitatea Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi.

ACASĂ ARAD respectă şi protejează confidenţialitatea vizitatorilor site-ului nostru. Scopul acestei reguli de confidenţialitate este să vă furnizeze tipul de informaţii pe care noi îl colectăm şi modul în care folosim aceste informaţii.

ACASĂ ARAD nu colectează individual date de identificare a utilizatorului. Noi nu colectăm date personale de identificare pe acest website decât dacă dvs alegeţi să ni le trimiteţi prin email sau prin salvare de profil de căutare. Chiar şi atunci când alegeţi să ne furnizaţi informaţii, noi le păstrăm confidenţiale şi nu transmitem adresa dvs de email nimănui. Când oaspeţii vizitează pagina ACASĂ ARAD Romania, noi colectăm informaţii de bază care nu identifică utilizatori individuali. Acestea includ traficul de vizitare al site-ului, care pagini au fost vizitate şi pentru cât timp, de unde sunt vizitatorii şi ce ISP folosesc. Folosim aceste informaţii şi le colectăm pentru a îmbunătăţii calitatea paginii, a informaţilor continute în aceasta, şi pentru a face experienţa dvs pe site-ul nostru una eficientă şi de valoare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:

Folosind aceasta pagină, vă daţi acordul către ACASĂ ARAD de a colecţiona şi folosi aceste informaţii aşa cum este descris in regula de confidenţialitate. Dăcă ACASĂ ARAD schimbă această regulă, aceste schimbări vor fi afişate pe website. Veţi şti mereu cum colectăm şi folosim aceste informaţii aşa că vă recomandăm să reveniti pe această pagină cu regularitate.

Comisionul datorat de Client Agenţiei ACASĂ ARAD este în funcţie de tipul contractului de intermediere (deschis sau exclusiv) şi de tranzacţia dorită de Client (vânzare/cumpărare sau închiriere) la care se poate adauga TVA.

Materialele continute în acest site sunt furnizate “aşa cum sunt”, fără reprezentare sau garantii de nici un fel. ACASĂ ARAD România în mod expres nu îşi asumă astfel de reprezentare şi garantii, exprese sau implicite. ACASĂ ARAD România nu garantează acuratetea şi completitudinea informatiilor, textelor, graficelor, link-urilor sau oricăror elemente conținute în aceste materiale. ACASĂ ARAD România îşi rezervă dreptul de a face modificări, corecturi în acest site, precum şi îmbunătătiri ale informatiilor continute în acest site, în orice moment şi fără notificare prealabilă. Informatiile de pe site-ul ACASĂ ARAD România pot conține greşeli tehnice, tipografice.

În nici o circumstanță ACASĂ ARAD România nu va fi responsabilă pentru nici un fel de pagube rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site, incluzând dar nelimitat la pagube directe, indirecte, accidentale, speciale sau ca şi consecință, chiar dacă ACASĂ ARAD România a fost notificată de posibilitatea unor astfel de pagube.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: suport@acasaarad.ro