Sună-ne!

Termeni şi condiţii

Site-ul www.acasaarad.ro este proprietatea MWM CUBE SRL cu sediul in România, Arad, str. Dacilor, nr. 15, CUI 36657940, societate comercială cu răspundere limitată de naționalitate română.

Intregul conținut al site-ului www.acasaarad.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea MWM CUBE SRL, drepturile de proprietate intelectuală fiind protejate de lege.

Accesarea si utilizarea www.acasaarad.ro  inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acestora, sau a oricarui serviciu furnizat prin intermediulsite-ului se poate face numai in conformitate cu acest set de Termeni si Conditii.

Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă. www.acasaarad.ro include secțiuni care cuprind conținut în format text, foto, audio sau video care pot fi reproduse sau copiate doar cu acceptul administratorului site-ului.

www.acasaarad.ro promovează prin diverse modalități propietățile listate pe site, în special prin includerea acestora în alte pagini web sau în alte medii online și sociale media și imprimate precum și prin publicitatea efectuată prin referiri la aceste anunțuri în diverse e-mailuri.

Toate datele, informatiile, siglele companiilor, textele, programele si imaginile  inserate pe www.acasaarad.ro vor fi supuse legilor dreptului de autor. Modificarea, prelucrarea ulterioara si utilizarea de catre terti in orice fel de medii nu sunt permise. Drepturile Utilizatorilor raman neafectate de prezenta.

În cazul în care vreunul din articolele publicate sau orice alta informație intră sub incidența legii dreptului de autor, vă rugam să ne contactați pentru a putea lua măsurile care se impun.

Politica privind utilizarea fișierelor de tip Cookie se aplică tuturor utilizatorilor websitului www.acasaarad.ro. Informațiile  au ca scop informarea utilizatorilor cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea acestor fișiere în contextul navigării pe acest website.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: suport@acasaarad.ro.