Sună-ne!

Penthouse cu terasă, ARED – Direct de la dezvoltator

UTA, Arad, Arad

Caracteristici

Detalii

Vă invităm să descoperiți un stil de viață de lux în inima acestui complex rezidențial exclusivist. Aici, un apartament rafinat cu 2 camere și o terasă impresionantă vă așteaptă să vă transformați visele în realitate.

Caracteristici Cheie:

1. Penthouse Elegance: Cu o suprafață interioară de 51 mp și o terasă privată de 26 mp, acest penthouse reprezintă simbioza perfectă între spațiu generos și design modern. Bucurați-vă de lumina naturală abundentă și de vederi panoramice spectaculoase asupra orașului.
2. Personalizare Opțională: Alegeți nivelul de dotări care se potrivește cel mai bine stilului dvs. de viață. Optați pentru o casă inteligentă, complet echipată cu cele mai recente tehnologii, o bucătărie mobilată elegant sau chiar un apartament complet mobilat pentru confortul instant.
3. Complex Rezidențial de Eseu: Beneficiați de toate facilitățile pe care le oferă acest complex rezidențial exclusivist, inclusiv spații verzi generoase, locuri de parcare și securitate 24/7 pentru a vă asigura că fiecare moment petrecut aici este lipsit de griji.
4. Perfect pentru un Cuplu: Indiferent dacă sunteți un cuplu tânăr în căutarea primului dvs. cămin sau doriți să vă bucurați de o locuință elegantă și practică.

Nu pierdeți ocazia de a trăi într-o combinație perfectă de eleganță, confort și stil.
Contactați-mă astăzi pentru a programa o vizionare și pentru a afla mai multe informații.

Szuchanszki Andreea Consultant ARED
Tel 0742267773
CP2017445

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video