Sună-ne!

Apartament 3 camere – an 2021 – zona UTA – lângă AFI

UTA, Arad, Arad

Detalii

Iti doresti un apartament modern și elegant într-o zonă de top?

Descoperă acest apartament superb, poziționat la parter cu 2 dormitoare si living open-space cu bucatarie, situat într-un bloc nou construit din 2021! Cu 2 băi elegante și 2 balcoane spațioase, acest apartament oferă tot confortul de care ai nevoie. Beneficiezi de centrală proprie pe gaz și un aparat de aer condiționat, garantând un mediu plăcut în orice anotimp.

Apartamentul include și un loc de parcare, iar blocul este securizat, cu parcare închisă cu barieră, asigurând siguranța ta și a familiei tale. Amplasarea este excelentă, aproape de AFI Arad, Atrium Mall, stadionul Francisc Neuman și multiple hypermarket-uri, oferindu-ți acces rapid la toate facilitățile necesare. Mijloacele de transport în comun sunt la doar câțiva pași distanță, facilitând deplasările zilnice.

Acest apartament a funcționat în regim Airbnb, datorită poziției sale ideale și dotărilor moderne. Este perfect pentru locuit sau ca investiție.

Nu rata această oportunitate unică! Programează o vizionare astăzi la 0755274519 – Daniel Hord – Consultant imobiliar Acasa / Consultant ARED – Birou Centru

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video