Sună-ne!

Apartament nou ARED

UTA, Arad, Arad

Detalii

Iți dorești să investești într-un apartament situat intr-o zonă în plină dezvoltare? Acesta este momentul perfect pentru investiția ta.

Apartamentul este situat la nivelul 1, compartimentat astfel: living cu bucatarie și loc de luat masa, nișă de dormit, balcon și baie. La achizitionare, apartamentul vine cu beneficiul unui loc de parcare inclus în preț. Acest avantaj este neprețuit atunci când vine vorba de închirierea unui apartament.

Complexul rezidențial ARED City 9 este situat pe Calea Aurel Vlaicu nr 14, cu acces facil la servicii și infrastructură.

Cartierul este împărțit in 6 zone, complexul este predominant rezidențial, cu blocuri de apartamente și zone de case, completat de cea mai noua zonă de agrement a Aradului, piste de alergat, locuri de joacă, piste de biciclete, un parc pentru animale de companie, zone de relaxare și a unui amfiteatru dedicat desfășurării de evenimente în aer liber, vei găsi nenumărate servicii, de la restaurante si cafenele, farmacii, servicii de înfrumusețare.

Nu rata ocazia de a investi în cea mai noua zona a Aradului, confortabilă și modernă!
Pentru mai multe informatii, contacteaza-mă acum!

Szuchanszki Andreea Consultant Imobiliar
tel: 0742 267 773

Cod Proprietate: CP1711031

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video