Sună-ne!

Direct de la DEZVOLTATOR. Penthouse cu terasă de 12 mp și parcare

UTA, Arad, Arad

Detalii

Apartamentul este compus din living open space, bucătărie, loc de luat masa, dormitor, baie cu vană, hol.

Prețul este fără finisajele interioare și sistemul de casă inteligentă.

Centrală proprie pe gaz, încălzire în pardoseală însă și un calorifer pentru baie, perfect pentru încălzirea acesteia cât și uscarea prosoapelor.

Ferestre și uși exterioare PVC, gri antracit la exterior, alb la interior cu profil de adâncime de 80 mm realizate cu 6 camere de izolare, cu geam tripan.
Proprietatea se predă finisată complet, cu gresie, faianță, băi, obiecte sanitare, uși.

Cartierul ARED City, este în plină dezvoltare:

Cartierul este împărțit in 6 zone, complexul este predominant rezidențial, cu blocuri de apartamente și zone de case, completat de cea mai noua zonă de agrement a Aradului, piste de alergat, locuri de joacă, piste de biciclete, un parc pentru animale de companie, zone de relaxare și a unui amfiteatru dedicat desfășurării de evenimente în aer liber, parcul, zona verde a cartierului va avea 16.000 mp, iar in zona de vest vei găsi nenumărate servicii, de la restaurante si cafenele, farmacii, servicii de înfrumusețare, clădiri de birouri și magazine, care vor satisface până și cele mai rafinate gusturi.

Pentru orice detalii sau informații atât despre acest model de apartament cât și altele tipuri de apartamente vă stau la dispoziție telefonic sau prin email.
Mobil 0757.662.907;
Andrei Caracioni Consultant Imobiliar AcasaArad partener ARED
email: andrei.caracioni@acasaared.ro

Cod proprietate: CP2020138

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video