Sună-ne!

Parcele de teren exclusiviste ARED IMAR R9 Comision 0%

UTA, Arad, Arad

Detalii

Vă oferim o oportunitate unică de a achiziționsa parcele de teren într-un cartier exclusivist ce se conturează într-o zonă selectă, cu acces rezervat doar riveranilor. Achiziționarea se face direct de la dezvoltator.
Acest proiect rezidențial de excepție se bucură de toate utilitățile necesare și oferă un acces facil și rapid către centrul orașului.
Localizarea privilegiată a acestui cartier garantează un stil de viață privilegiat, oferind liniștea și intimitatea necesară, dar și avantajul urbanității.
Aveți posibilitatea de a locui într-o zonă securizată și exclusivistă, alături de alte familii care apreciază calitatea și rafinamentul.
Veți avea acces la terenuri de de sport, în care veți putea desfăsura activități recreative și de petrecerea timpului liber. De asemenea, vor fi amenajate locuri de joacă pentru copii, în care cei mici vor putea explora și socializa într-un mediu sigur și prietenos.
In plus, veți putea personaliza fiecare detaliu al locuinței pentru a vă crea un cămin perfect adaptat nevoilor și gusturilor dumneavoastră.

Nu ratați această oportunitate de a vă achiziționa o parcelă de teren în acest cartier exclusivist care va aduce plus valoare vieții dumneavoastră.

Cracteristici teren :
– Acces auto
-Branșament apă
-Branșament curent
-Branșament gaz
-Canalizare
-Intravilan
-PUZ Aprobat
-Teren împrejmuit
-tip teren -Construcții

Pentru mai multe iformații vă rugăm să ne contactați la telefon 0744766780/ WatsApp Maria Filip C onsultant imobiliar
Birou ARED Decebal nr 2

CP1756331

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video