Sună-ne!

Parcela 300mp ARED – direct de la dezvoltator

UTA, Arad, Arad

Detalii

Vă prezentăm o oportunitate unică de investiție în inima Aradului – un teren perfect pentru construcții, situat într-un cartier nou de case. Cu o suprafață de 300 mp, acest teren este pregătit să devină fundația unei investiții imobiliare de succes.

Caracteristici Cheie:

Locație Prime: Acest teren este situat într-o zonă strategică din Arad, oferind acces ușor către facilități importante precum școli, centre comerciale și mijloace de transport în comun.
Infrastructură Completă: Beneficiați de toate utilitățile necesare pentru o construcție fără probleme. Terenul este dotat cu apă, gaz, curent și canalizare, eliminând grija legată de instalarea acestora.
Potențial de Dezvoltare: Cu accesul la infrastructură, acest teren oferă un potențial enorm pentru dezvoltare. Construiți o locuință familială sau investiți în proprietatea pentru a o închiria, asigurându-vă un flux constant de venit.
Cartier Rezidențial Nou: Fiind parte a unui cartier nou în dezvoltare, veți fi înconjurat de vecini cu același interes pentru calitate și confort. Acesta este momentul perfect pentru a face parte dintr-o comunitate în creștere și pentru a contribui la modelarea viitorului acestui cartier.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați.

Szuchanszki Andreea Consultant ARED
Tel 0742267773
CP2018224

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video