Sună-ne!

Oportunitate de afacere unică – Cofetărie profitabilă

Micalaca, Arad, Arad

Caracteristici

Detalii

Oportunitate de afacere unică – Cofetărie profitabilă

Urmăriți-vă visul de a deveni un antreprenor de succes! O afacere cu cofetărie care își vinde deja produsele cu succes este acum disponibilă pentru vânzare. Aceasta este o oportunitate excelentă de a prelua o afacere prosperă și de a beneficia de propriile sale câștiguri.

Afacerea are o poziție puternică pe piață și este extrem de cunoscută pentru produsele sale delicioase. Aceasta este datorită personalului profesionist și pasionat pentru cofetărie. Acum puteți face parte din această echipă și să conduceți afacerea la nivelul următor.

În plus, afacerea vine cu două contracte semnate cu lanturi de magazine importante, ceea ce înseamnă că aveți acces la un canal de vânzare către oameni. În plus, cu cele două mașini frigo, puteți livra produsele direct la locul de consum. Acest lucru este un avantaj major pentru a consolida afacerea dvs.

Vorbind de avantaje, este important să menționăm proprietatea cu teren pe care se află afacerea. O locație bună este cruciulală, iar faptul că aceasta este deja într-o zonă comercială face ca afacerea să fie mai atractivă și sustenabilă.

Afacerea vine cu un personal talentat, deja antrenat și capabil să ofere clienților o experiență excelentă. Sunteți pregătiți să preluați acest business unic și să accelerați creșterea?

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre această oportunitate de afaceri și a obține mai multe informații!
Szuchanszki Andreea consultant imobiliar: 0742 267 773

CP1699136

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video