Sună-ne!

Cladire cu potențial multiplu în Sânnicolau Mic

Sannicolau Mic, Arad, Arad

Detalii

Oportunitate unică pentru afacerea ta:

Vă prezint această clădire cu destinație multiplă, adusă de proprietar la stadiul în care puteți să o amenajați conform cerințelor afacerii dumneavoastră.

Este situată în Cartierul Sânnicolau Mic din Arad, într-o zonă în continuă dezvoltare, în apropierea șoselei de centură, într-o zonă accesibilă, cu străzi asfaltate și toate utilitățile, pe un teren generos de 1408 mp. Clădirea dispune de un spațiu construit desfășurat de 824 mp. Ingenios structurată pentru o varietate de utilizări comerciale, cum ar fi: Clinica, Centru pentru îngrijire, Gradinita, After School, Hotel, etc. Această locație este ideală pentru a satisface și cele mai complexe nevoi de spațiu și amenajare.

Construcție de cărămidă, acoperiș tip terasă ce oferă suficient spațiu pentru a monta panouri fotovoltaice. Dotări: curent trifazic, apă, canalizare, iar gazul se află în fața clădirii. Izolația acoperișului este realizată la cele mai înalte standarde, fiind din polistiren extrudat de 25 cm.

Dacă doriți să aflați mai multe despre potențialul acestei clădiri pentru afacerea dumneavoastră, vă invit la o vizionare.

Sunați-mă acum: 0754 467 525 Flavius Blaga Consultant imobiliar Acasă Arad

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video