Sună-ne!

Căminul tău de poveste / Ared City / direct de la dezvoltator

Aurel Vlaicu, Arad, Arad

Detalii

În Arad, în orașul de pe Mureș, se află un apartament magic și modern, situat la etajul trei al unei clădiri impresionante de șase etaje. Acest apartament are tot ce și-ar putea dori cineva în anul 2024!

În acest loc special, se găsesc două camere frumos mobilate, o bucătărie complet utilată, și un balcon fermecat unde poți privi stelele noaptea. Apartamentul are o centrală proprie care îl face cald și confortabil în orice anotimp.

Clădirea unde se află acest apartament este una de poveste. Are un lift care te duce rapid la etajul dorit, contoare individuale care îți arată exact cât ai folosit din resurse, și o izolație exterioară care păstrează căldura înăuntru și zgomotul afară.

Cartierul Ared City, unde este situat apartamentul, este unul central și sigur, plin de viață și culoare. Se știe că la finalul anului 2024, aici se va construi un teren multisport pentru micii sportivi, un amfiteatru unde se vor ține spectacole minunate și zone de agrement pentru toți copiii din împrejurimi.

Acesta nu este un simplu apartament, ci un concept nou și modern, păstrând în același timp spiritul tradițional al orașului de pe Mureș.

Dacă vrei să descoperi acest apartament magic, poți să-l suni pe Mihai la numărul 0761899230 și să programezi o vizionare.
Cine știe, poate vei găsi acolo noul tău cămin de poveste!

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video