Sună-ne!

Apartament 2 camere Nou ARED în RED9 direct de la dezvoltator

UTA, Arad, Arad

Detalii

Oportunitatea pe care nu o vei mai găsi! Aflați în inima vibrantului cartier RED9, lângă Atrium Mall, acest apartament ARED nou-nouț este alegerea ideală atât pentru locuire, cât și pentru o investiție inteligentă pe termen lung. Predarea apartamentului se va face în 31.12.2024.

Locație de top: Situat într-un cartier nou și elegant, acest apartament este un magnet pentru chirii, datorită proximității față de universități, restaurante de top, săli de sport moderne și spații comerciale ample.

O viață modernă și dinamică: Imaginează-ți să locuiești într-o zonă în plină dezvoltare, unde fiecare zi aduce noi posibilități de relaxare, învățare și socializare, toate la un pas distanță de casa ta.

Investiție sigură în viitorul tău: Achiziționarea acestui apartament nu este doar un pas către un stil de viață mai bun, ci și o decizie financiară înțeleaptă. Cu aceste condiții financiare excepționale, investiția ta este protejată și valorificată maxim.

Nu rata această oportunitate unică! Contactează-ne acum pentru a afla mai multe și pentru a te asigura că acest vis devine realitatea ta.

#imobiliare #imobiliarearad #acasaarad #arad

Sună-mă la 0724 694 458, te aștept cu detalii suplimentare și pentru a programa o vizionare. Nu lăsa această șansă să-ți scape!

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video