Sună-ne!

Apartament ARED – Direct de la dezvoltator

UTA, Arad, Arad

Detalii

Ared vă oferă acum posibilitatea să achiziționați un apartament într-un bloc deja construit – R37, finalizat în decembrie 2023.

Aveți ocazia unică de a viziona si alege apartamentul ideal pentru familia dumneavoastră! Acest complex rezidențial modern, situat in inima orașului Arad, vă oferă șansa de a vă bucura de un camin luminos, aerisit si dotat cu tehnologie de varf pentru siguranță si confort.

Apartamentul 10 este compartimentat astfel: 2 dormitoare, 2 băi, living și bucătărie open space, situat la etajul unu, cu suprafață de 75.4 mp construiți. Confortul termic este asigurat de sistemul de încălzire în pardoseală și centrala proprie pe gaz, care vă vor asigura o eficiență energetică ridicată.
Apartamentul vine dotat cu o serie de facilități moderne, precum sistem de casă inteligentă, ferestre și uși exterioare PVC , o izolare termică și fonică superioară, rolete acționate electric și multe altele. Aceste dotări vă vor oferi confort și siguranță în fiecare zi.
Puteți să beneficiați de o amplasare convenabilă aproape de centre comerciale, stații de tramvai și farmacii.

În plus, la achiziția acestui apartament, veți beneficia de un loc de parcare gratuit, pentru confortul și comoditatea zilnică

Nu ezitați să ne contactați pentru a programa o vizionare.

Szuchanszki Andreea Consultant ARED
Tel 0742267773

CP2014701

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video