Sună-ne!

Apartament 1 camera ARED – direct de la dezvoltator

UTA, Arad, Arad

Caracteristici

Detalii

Vă prezentăm o oportunitate de investiție imobiliară într-un apartament cu 1 cameră, situat într-un bloc nou ce va fi finalizat în 2024. Acest apartament reprezintă alegerea perfectă pentru investitorii dornici să obțină un flux constant de venituri din închirieri.

Caracteristici Cheie:

1. Design Modern: Apartamentul este conceput cu un design modern și practic, perfect adaptat pentru a satisface cerințele locatarilor în căutare de confort și funcționalitate.
2. Dotări Opționale: Investitorii au posibilitatea de a dota apartamentul cu un sistem de casă inteligentă, aducând astfel un nivel suplimentar de comoditate și siguranță pentru chiriași.
3. Complet Mobilat și Utilat: Pentru a minimiza bătăile de cap ale investitorilor, există opțiunea de a preda apartamentul complet mobilat și utilat, pregătit pentru a fi ocupat imediat după finalizarea achiziției.
4. Loc de Parcare Inclus: În cadrul complexului, fiecare apartament vine cu un loc de parcare inclus în preț.
5. Zonă Centrală: Complexul se află într-o zonă centrală, aproape de puncte de interes precum restaurante, magazine, transport public și alte facilități importante, ceea ce face acest apartament extrem de atractiv pentru potențialii chiriași.

Nu ratați oportunitatea de a investi într-un apartament cu potențial de închiriere într-o zonă centrală în plină expansiune. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a programa o vizionare.

Comision 0%

Szuchanszki Andreea Consultant ARED
Tel 0742267773

CP2017443

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video