Sună-ne!

Am identificat oaza ta de liniște și confort pentru întreaga familie!

Gai, Arad, Arad

Detalii

Pe o stradă liniștită, întinsă într-o zonă rezidențială fermecătoare, te întâmpină casa perfectă pentru visul tău.

Cu trei camere spațioase, incluzând două dormitoare și două băi, o bucătărie și un living generos, casa este un sanctuar al confortului și al intimității. Casa a fost gândită cu atenție pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare, unde fiecare colțișor strălucește de lumina naturală.

Cu o arhitectură modernă, această bijuterie nouă pe piața imobiliară îți oferă tot ce ai nevoie pentru a transforma fiecare zi într-o poveste de neuitat.

Cu o suprafață construită de 100 de metri pătrați, te vei bucura de spațiu suficient pentru a-ți contura propriul colț de rai, iar curtea generoasă de 150 de metri pătrați este perfectă pentru a te bucura de momente de relaxare sau pentru a organiza întâlniri cu cei dragi. Aici, vei găsi liniștea de care ai nevoie pentru a te reconecta cu tine însuți și cu natura înconjurătoare.

Pe lângă toate acestea, casa este echipată cu toate utilitățile necesare pentru o viață modernă și oferă libertatea de a-ți amenaja spațiul exact așa cum îți dorești. Iar pentru cei mici, în apropiere se află un spațiu dedicat lor, unde se pot juca în voie și pot crea amintiri frumoase alături de prieteni.

Așadar, dacă îți dorești o casă care să fie mai mult decât o simplă locuință, ci un refugiu al sufletului într-un peisaj de poveste, această proprietate este alegerea perfectă pentru tine și familia ta.

Oferă-ți șansa de a trăi visul într-o casă plină de lumină, lângă un pârâu șoptitor, unde fiecare zi devine o aventură minunată!

Pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare contactați-mă la numărul
0761899230, Mihai Molnar

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video