Despre nevoia sau instinctul de a cumpăra o casă

Există clienți în piața imobiliară, și nu sunt puțini, care cumpără fără criterii clare de achiziție sau pentru care motivația/nevoia de cumpărare este nepersonală, doar pentru că „vreau și eu un apartament”, „îmi iau și eu o garsonieră că pot lua un credit”, „și-a luat colegul de birou, vreau și eu sã-mi iau” și nu țin cont de nevoile și criteriile reale de achiziție.

Decizia de cumpărăre trebuie sã aibă la bază nevoile dvs actuale, dar și o viziune asupra viitorului apropiat. Este momentul în care trebuie sã vă stabiliți dorințele, chiar și mofturile, pentru a avea criteriile de căutare ale imobilului dorit și pentru a face alegerea cea mai bună.

Criterii de căutare a unei case sau a unui apartament

Stabiliți-vă prioritățile în funcție de ceea ce vă doriți de la imobilul pe care urmează sã-l cumpărați: Locație (cartier, stradã), Vecinătăți, Facilități în cartier, Zona de servicii a cartierului, Zona de comert (magazine, mall), Educație (școli, grādinițe), Sport, Recreere, Transport, Acces Auto/ Trafic, Siguranță, Poluare, Suprafața dorită, Configurație interioară, Poziționare/Etaj, Finisat/Nefinisat, Asociația de proprietari, Dezvoltări ulterioare în zonă, Puncte cardinale, Finanțarea, Bugetul, Renovarea, Mentenanța imobilului.

La agenția noastră imobiliară, suntem conștienți de importanța criteriilor care ar trebui să stea la baza alegerii unui imobil care să se potrivească nevoilor dumneavoastră actuale și viitoare.

Avem o gama largă de anunțuri imobiliare, apartamente, case, vile, birouri, spații comerciale care pot satisface criteriile dvs de căutare. Indiferent dacă vă doriți o locație specială, cu vecinătăți prietenoase și facilități de cartier, sau un imobil mai spațios și mai luxos, noi putem găsi un imobil care sa se potrivească nevoilor dvs.

Pentru articole asemănătoare cu: “Despre nevoia sau instinctul de a cumpăra o casă” click aici.
Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube: https://www.youtube.com/channel/AcasaArad
Discutați direct cu noi https://acasaarad.ro/contact/
Vă invităm la sediul agenției noastre imobiliare din Arad, Bulevardul Decebal, Nr. 2, Parter pentru a discuta și pe următoarele teme: anunțuri imobiliare, case de vânzare, apartamente de vânzare, clădiri de apartamente, cladiri de birouri, sfaturi imobiliare, evaluări ale pieței imobiliare, etc