Când cumpărați un imobil… chiar primul imobil… ce cumpărați de fapt!?

Nu este vorba de Programul „Prima casa”, ci de Prima dumneavoastră Casã, Prima Locuințã, Primul Cămin!
Cel mai important criteriu in cumpărarea sau închirierea unui imobil este LOCAȚIA! Repet: Locatie! Locatie! Locatie!
Când cumpărați un apartament sau o casă, este important să NU achiziționați acest imobil doar pentru aspectul exterior, finisaje, mobilă sau pentru preț!

Cumparați imobilul pentru locatie, pentru pozitia care o ofera, pentru stilul dvs de viață, pentru nevoile dvs! Finisajele si dotarile le puteți inlocui sau modifica, dar locatia NU o puteți schimba!

De ce afirmăm cu tărie că este cel mai important criteriu? Pentru ca locația imobilului, respectiv zona, cartierul, strada, blocul vă influența stilul de viață si vă vor organiza timpul de zi cu zi! Da, timpul! Un element foarte important in zilele noastre, de care trebuie să tineti cont. Locatia vă poate usura viata sau vi-o poate complica, poate aduce liniste sau stres.

Locație. Locație. Locație.

Când vă sfătuim să puneți locația pe primul loc, dorim să țineți cont că locația pe care o veți alege este decizia pe care s-ar putea să o luați pentru toată viața (sau aproape pentru toată viața). Statistic, în România aproximativ 90% din cumpărători achiziționează un imobil o singură dată în viată. Restul de 10% reușesc să realizeze și a doua tranzacție (a nu se intelege a doua proprietate, ci își schimbă primul imobil).

La Agentia Imobiliară ACASĂ, vă oferim consiliere profesională la alegerea locației potrivite imobilului pe care doriți să-l achiziționați. Ținem cont de faptul că locația va influența stilul dvs. de viață, rentabilitatea invesțiției și că această decizie poate fi una pe care o veți lua poate o singură dată în viață. Vă asigurăm că, prin consilierea noastră profesională și prin cunoștințele noastre în domeniul imobiliar, veți alege cea mai potrivită locație pentru casa dumneavoastră.

Pentru mai multe sfaturi utile: click aici.
Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube: https://www.youtube.com/channel/AcasaArad
Discutați direct cu noi https://acasaarad.ro/contact/
Vă invităm la sediul agenției noastre imobiliare din Arad, Bulevardul Decebal, Nr. 2, Parter pentru a discuta și pe următoarele teme: anunțuri imobiliare, case de vânzare, apartamente de vânzare, clădiri de apartamente, cladiri de birouri, sfaturi imobiliare, evaluări ale pieței imobiliare, etc