Sună-ne!

Anunturi imobiliare din Arad

Cu noi salvați timp și bani

ȘTIRI, SFATURI IMOBILIARE

CE SPUN CLIENȚII AGENȚIEI IMOBILIARE ACASĂ

ACASĂ | Agenție imobiliară Arad IconACASĂ | Agenție imobiliară Arad

E4, London

5,0 412 testimoniale

  • Avatar diia diia ★★★★★ în ultima săptămână
    Cea mai serioasa firma de imobiliare din Arad. Servicii de calitate. Cu adevărat oameni implicat care doresc sa te ajute.
  • Avatar Daniel F Bic ★★★★★ acum o săptămână
    Am întâlnit valori profesionale respectate echitabil în raportul dintre agenție și clienți. În echipa Acasă Arad remarci experiența agenților in eficiența serviciilor oferite mai apoi clienților. Mulțumiri lui Andrei Caracioni pentru promptitudine, … mai mult comunicare, promisiune și onoare. Succes mai departe, în Arad trebuie să ne simțim Acasă!
  • Avatar New Vision RO ★★★★★ acum o săptămână
  • Avatar Gavril Cenadan ★★★★★ acum 3 săptămâni
    Am întâlnit un agent imobiliar cu adevărat profesionist in persoana doamnei IULIA CIOCU ,care a fost un ghid și ajutor excelent pe tot parcursul procesului de achiziție. Apartamentul arăta mai bine în realitate decât în poze ceea ce rar … mai mult întâlnești . IULIA a făcut ca toate procedurile sa pară floare la ureche ! Recomand cu căldură!
  • Avatar Lili ★★★★★ acum 3 săptămâni
    Am preferat-o pe doamna Cristina Vasvary în urma unei recomandări, în defavoarea altor 12 agentii imobiliare. Are un comportament profesional ireproșabil, eficienta și trăsături de caracter frumoase în relația cu vânzătorii și cumpărătorii … mai mult de proprietăți. Colaborarea s-a încheiat cu un succes remarcabil, deoarece proprietatea noastră a fost tranzactionata în mai puțin de 10 zile. Comportamentul sau se integrează perfect în sloganul agenției imobiliare, adică, ACASA - o agentie cu cei 7 ani de acasă. Suntem convinși ca oricine apelează la serviciile sale va înregistra succesul scontat și o călătorie plăcută în universul imobiliarelor. Felicitări, doamna Cristina Vasvary!
  • Avatar Marcel Bartos ★★★★★ 3 weeks ago
    Datorita profesionalismului d-lui Andrei Caracioni, tranzactia in care am fost parte a decurs elegant, fara probleme, depasindu-ne asteptarile. Intr-adevar, Agentia imobiliara ACASA dovedeste ca "are cei sapte ani de acasa".

Vezi testimoniale Lasă un review

NEWSLETTER

Fii la curent cu noutățile din imobiliare


    Parteneri ACASA agentie imobiliara