Sună-ne!

Vilă nouă independentă energetic și 1117 mp teren

Sannicolau Mic, Arad, Arad

Detalii

Ocazie rară! Vindem o superbă vilă parter și mansardă cu 5 camere și o terasă închisă, independentă energetic, piscină și garaj cu 2 intrări separate!

Ai visat vreodată să locuiești într-o vilă spațioasă și confortabilă, cu toate facilitățile necesare? Acum ai ocazia perfectă să-ți îndeplinești dorința!

Proprietatea este amplasată într-o zonă liniștită și ușor accesibilă în cartierul Sânnicolau Mic, oferind intimitate și confort maxim.

Caracteristici principale:

– Suprafața ideală de 150 mp utili ai vilei oferă 5 camere spațioase, complet mobilate, precum și o terasă închisă de 28 mp. Vila prevede living cu bucătărie deschisă, complet mobilată și utilată, o cameră tip birou, 3 dormitoare și 2 băi.

– Piscina privată este o oază de relaxare și distracție în propria ta curte, cu sistem de purificare al apei prin salinizare.

– Garajul cu 2 intrări separate asigură suficient spațiu de parcare pentru mai multe autovehicule precum și o pivniță generoasă.

– Încălzirea vilei se realizează prin 2 centrale proprii, care pot fi folosite în tandem sau separat – o centrală pe gaz și o centrală pe lemne cu puffer de 1.000 litri.

– Design elegant și finisaje de calitate superioară, care conferă proprietății un aspect sofisticat și atrăgător.

– Proprietate independentă energetic *prosumator electricitate*, dispune de panouri fotovoltaice de 7,2 kw.

Avantaje:

– Poziționare excelentă, aproape de infrastructură, magazine, transport public și alte facilități importante.

– Spații luminoase și aerisite, care permit luminii naturale să pătrundă în fiecare colț al casei.

– Teren generos, ideal pentru activități în aer liber și grădinărit.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon 0724694458 Dorel Vereș consultant imobiliar Acasă Arad/ARED Birou Centru. Vino și constată personal frumusețea acestei vile!

Nu rata această oportunitate de a-ți achiziționa un cămin de lux într-o zonă exclusivistă! Fă primul pas către stilul de viață pe care ți-l dorești și achiziționează această superbă vilă!

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video