Sună-ne!

Vilă frumoasa aproape de strada Petru Rareș

Gradiste, Arad, Arad

Detalii

Vrei să locuiești în cartierul Grădiște?

Proprietatea pe care dorești să o descriu este o casă amplasată într-un cartier rezidențial, plasată strategic aproape de artera principală a orașului, ceea ce oferă acces facil către servicii și facilități esențiale. Casa se întinde pe un teren generos de 669 mp și dispune de următoarele caracteristici:

– Număr de camere: 6, oferind o compartimentare ideală pentru o familie mare sau pentru cineva care dorește spații ample pentru odihnă, recreere, birou sau alte activități.

– Băi: 2, ceea ce permite funcționalitate și intimitate pentru membrii casei.

– Bucătărie: spațioasă, perfectă pentru prepararea și servirea meselor.

– Garaje: 2, ce permit adăpostirea în condiții de siguranță a autovehiculelor sau pot fi folosite și pentru spațiu de depozitare suplimentar.

– Anexe: ceea ce ar putea fi o referire la spații auxiliare precum , o cameră pentru depozitare, un atelier, sau alte structuri funcționale adiacente locuinței principale.

Proximitatea față de artera principală garantează o legătură excelentă cu restul orașului, oferind un echilibru între liniștea unui cartier rezidențial și dinamismul zonelor urbane. Faptul că se află într-un cartier rezidențial subliniază și un anumit grad de exclusivitate, adesea asociat cu un plus de securitate și o comunitate de vecini cu interese comune.

Dacă este proprietatea pe care cauți, apelați acum 0728310007 pentru a programa o vizionare a proprietății.

Ildiko Bodis – Consultant imobiliar ACASĂ
CP1799381

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video