Sună-ne!

Spațiu Comercial de excepție pe Calea Iuliu Maniu, Arad

Podgoria, Arad, Arad

Detalii

Descoperiți oportunitatea unică de a achiziționa un spațiu comercial amplasat strategic pe Calea Iuliu Maniu, o zonă cu trafic pietonal intens. Cu o vizibilitate crescută într-o locație premium, aveți garantată atenția clienților potențiali datorită frontului stradal generos de 14 metri și a vitrinei.

Construit pe o structură de casă/vilă, acest imobil se distinge prin versatilitatea sa, oferind 350 mp utili, dispus pe demisol, parter, 1 etaj și mansardă. Cei 457 mp de teren asigură o marjă excelentă pentru amenajări exterioare sau parcare.

Arhitectura și compartimentarea inteligentă promovează o multitudine de utilizări comerciale – de la birouri și showroom-uri, până la restaurante sau clinici. Înălțimea interioară de 2.8 metri susține un mediu aerisit și primitor pentru clienți sau angajați. Imagineați-vă afacerea propulsând la un nou nivel în acest spațiu de excepție.

Profitați de această ocazie de a vă plasa afacerea în centrul dinamismului comercial arădean. Disponibilitatea este de 60 de zile – timp ideal pentru a face tranzacția și a vă muta.

Contactați-mă acum pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare. Faceți primul pas către succesul afacerii dvs.!

Andrei Caracioni Consultant Imobiliar 0757662907

Cod proprietate: CP1871977

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video