Sună-ne!

Raritate! Vilă unică pe Malul Mureșului

Romanilor, Arad, Arad

Detalii

Vila pe malul Mureșului este o proprietate spectaculoasă situată într-o locație deosebită, oferind o priveliște panoramică asupra zonei râului Mureș. Această vilă reprezintă o oportunitate rară de a trăi într-un cadru natural și liniștit, departe de agitația orașului.

Cu o arhitectură modernă și minimalistă, vila se integrează perfect în peisajul natural, iar designul său ergonomic a fost gândit pentru a maximiza confortul și funcționalitatea.

Proprietatea dispune de ample spații de locuit, cu camere luminoase și bine iluminate, amenajate cu gust și atenție la detalii. Printre acestea, se numără o sufragerie generoasă, o bucătărie complet utilată și mobilată, dormitoare spațioase și băi elegante.

Exteriorul vilei este deosebit de atractiv, cu un teren generos. Aici veți găsi o terasă mare, ideală pentru petrecerea timpului liber sau pentru organizarea de petreceri în aer liber. De asemenea, veți avea acces la activități sportive.

Întreaga proprietate este înconjurată de un peisaj natural frumos și verde, care oferă intimitate și liniște. Vei putea să te bucuri de natură în toată splendoarea ei, în timp ce te relaxezi pe terasă.

Această vilă unică pe malul Mureșului este o oportunitate excepțională de a trăi într-un loc de vis, cu confort și eleganță în mijlocul naturii.
Apelați acum 0728310007 pentru a programa o vizionare a proprietății.

Ildiko Bodis – Consultant imobiliar ACASĂ
CP 1749508

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video