Sună-ne!

Parcele de teren pentru case, Arad. Cartier exclusivist ARED.

UTA, Arad, Arad

Detalii

Doriți să duceți o viață în confort și eleganță, într-un cartier exclusivist de case, cu acces privat și securitate 24/24?

Aceasta este o oportunitate unică de a vă construi casa visurilor dumneavoastră pe parcele de teren excepțional în cartier exclusivist.

Atragem atenția dumneavoastră asupra faptului că aceste terenuri sunt situate într-un cartier exclusivist, cu acces privat și securizat 24/24 ore, asigurându-vă confidențialitatea și siguranța de care aveți nevoie. Pe lângă accesul privat, terenurile oferă utilitățile trase în fața acestora, astfel încât nu veți mai avea nicio grijă legată de obținerea avizelor.

3 motive pentru care cumpărarea unei parcele de teren în acest cartier ar fi o decizie ânțeleaptă:

1. Poziția excelentă a cartierului este ideală pentru cei care doresc să locuiască într-o zonă liniștită, dar totuși la doar câteva minute de mers de centrul orașului.

2. Infrastructura moderna de care dispune cartierul asigură confortul și eleganța locuințelor din zonă.
Există toate utilitățile necesare pentru a vă construi casa de vis, la cel mai înalt nivel de calitate.

3. Perspectivele de creștere ale acestei zone sunt excelente, făcând investiția dumneavoastră în achiziționarea unei parcele în acest cartier special și sigur.

Aceasta este șansa deosebită pentru a vă construi casa de vis într-un cartier exclusivist, cu toate facilitățile de care aveți nevoie și garanția de siguranță.
Contactează-mă astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a alege parcela de teren care vă satisface cel mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră.

Andrei Caracioni Consultant Imobiliar. Telefon contract și WhatsApp: 0757662907

Cod proprietate: CP1755951

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video