Sună-ne!

Ofertă rară! Casă cu teren generos în Poltura!

Poltur, Arad, Arad

Caracteristici

Detalii

Extinde proprietatea sau construiește casa visurilor tale!

Îți dorești să extinzi și să personalizezi o proprietate exact așa cum ai visat întotdeauna? Acum ai șansa să faci acest lucru prin achiziționarea acestui imobil, situat într-o zonă deosebită, acompaniat de un teren generos care îți oferă libertatea de a construi casa și curtea mult visată.

Prin achiziționarea acestui imobil, ai ocazia unică de a continua extinderea unei proprietăți exact așa cum ți-ai imaginat. Proprietățile cu terenuri ample sunt din ce în ce mai rare, iar valoarea acestora crește constant, oferindu-ți siguranța unei investiții profitabile.

Fie că dorești să adaugi noi camere, să construiești un garaj spațios sau să creezi un spațiu de relaxare în aer liber, acest teren îți oferă toate posibilitățile pentru a-ți îndeplini visurile.

Achiziționarea acestui imobil nu este doar o decizie de moment, ci o investiție pe termen lung în viitorul tău și al familiei tale.

Situat într-o zonă liniștită, dar totodată accesibilă, acest imobil îți oferă echilibrul perfect între viața urbană și liniștea rurală.

La ora actuală imobilul este format din două dormitoare, un living spațios și o bucătărie deschisă. S-a montat un hidrofor pentru apă, canalizarea se află în curte, iar gazul este pe stradă. Imobilul se predă fără mobilier și/sau electrocasnice, astfel poți renova și/sau extinde în funcție de nevoile tale. Curtea generoasă îți oferă oportunități multiple de amenajare, fie extinderea casei, fie proiectare și reconstrucție.

Se acceptă și schimburi în anumite condiții! Detalii telefonic!

Nu rata ocazia de a transforma visul în realitate. Contactează-mă astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a programa o vizionare. Aceasta este șansa ta de a-ți construi viitorul așa cum l-ai visat întotdeauna.

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video