Sună-ne!

Nou! Vilă superbă în Aradul Nou

Aradul Nou, Arad, Arad

Detalii

NORDIC OASIS primul ansamblu rezidențial cu adevărat scandinav din Arad. Casele au o abordare arhitecturală contemporană, inspirate din tipologia scandinavă, ele te întâmpină cu un spațiu interior generos și suprafețe vitrate, care aduc natura în interior datorită încăperilor cu perspectivă deschisă spre zona de terasă și gradină. Fiecare element al acestui proiect a fost conceput având drept reper cele mai importante lucruri: FAMILIA ȘI NATURA.

Fiecare casă este amplasată pe un teren de 330 mp, având o suprafață construită de 150 de mp.
O casă se compune din: parter și etaj.
Zona de parter este alcătuită din bucătărie, existând posibilitatea de închidere a acesteia, un living open-space cu ieșire către terasă, gradină și zona de grill. Totodată, parterul mai dispune de un birou cu ieșire către gardină, baie și spațiu de depozitare.
Zona de etaj este formată din dormitor matrimonial generos cu un dressing pe măsură și baie proprie. Pe lângă aceste încăperi, etajul mai dispune de două dormitoare și o baie.

Acest ansamblu rezidențial este construit cu materiale de cea mai înalta calitate pentru a obține cel mai bun confort și eficiență energetică cu impact minim asupra mediului înconjurător.
Drept urmare s-au folosit următoarele materiale: pereți structurali sunt din cărămidă de 25 cm (Cemacon 25 N+F), pereți nestructurali sunt din cărămidă de 12 cm (Cemacon 12 N+F), izolație exterioară cu polistiren de 15 – 20 cm (EPS 80), tâmplăria exterioară este din PVC, marca Kommerling, cu 5 camere de izolare și geam tripan, izolația acoperișului s-a realizat cu spumă poliuretanică de înaltă calitate de 20 cm, fațada exterioară este pe bază de silicon, sistem complet Caparol, tencuiala interioară mecanizată și tinci pe bază de ciment, sistem complet Baumit. Casa este prevăzută cu sistem complet Rehau atât pe partea de încălzire în pardoseală cât și pe partea de instalații sanitare. Instalația electrică este realizată cu doze, aparataje Gewiss iar echiparea tabloului electric s-a realizat cu siguranțe Noark.

A construi casa visurilor poate fi un proces îndelungat și costisitor, dar când ea există deja, lucrurile se simplifică! Trebuie doar să suni pentru a te convinge că aceasta este casa ideală pentru tine!
Apelați acum 0728 310 007 pentru a programa o vizionare a proprietății.
CP1944784

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video