Sună-ne!

Casă generoasă cu două apartamente în Bujac

Bujac, Arad, Arad

Detalii

Vă propun spre vânzare o casă impresionantă, situată in Bujac, cu două apartamente distincte, perfectă pentru o familie extinsa sau pentru investiție in scop turistic.

Acest imobil atrage atenția prin terenul generos de 1080 mp, care oferă o mulțime de posibilități pentru amenajarea unor spații verzi plăcute, gradină sau chiar o zonă de relaxare pentru petrecerea timpului liber.

Casa este construită pe o suprafață utilă de 450 mp si dispune de 7 dormitoare, oferind spațiu suficient pentru fiecare locuitor al acestei proprietăți. In plus, cele 4 bai generoase si 2 bucătării bine echipate asigură un confort deosebit pentru întreaga familie.

Un avantaj major al acestei proprietăți este garajul cu 4 locuri de parcare, asigurând suficient spațiu pentru autoturisme sau alte vehicule, precum si pentru depozitarea obiectelor personale.

Localizarea excelentă a imobilului in zona Bujac conferă acces rapid către principalele puncte de interes ale orașului si facilități precum școli, magazine, locuri de joacă, parc și mijloace de transport în comun.

Nu ratați ocazia de a deveni proprietarul acestui imobil excepțional, care oferă atât spații generoase cât și confortul necesar pentru o viată liniștită si relaxată. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rog să mă contactați la numărul 0735815070
Mihaela Bondor – consultant imobiliar Acasă Arad
CP1727800

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video