Sună-ne!

Casă cu teren de 1440 mp în Aradul Nou. Str Molidului.

Aradul Nou, Arad, Arad

Detalii

Vă ofer spre achiziție casă situată în cartierul Aradul nou, strada Molidului, este următoarea oportunitate imobiliară pentru cei care caută o proprietate cu un potențial imens.

Casa se află într-o zonă cu acces facil la autostradă și aproape de puncte alimentare, oferind astfel un stil de viață confortabil și practic într-o zonă foarte liniștită cu trafic auto diminuat.

Proprietatea este compusă din 2 corpuri de clădire separate, fiecare cu o bucătărie și o baie individuală, oferind astfel un spațiu privat confortabil. Compartimentarea spațiilor asigură intimitatea, dar și posibilitatea de a desfășura activități comune într-o atmosferă familială plăcută.

Cu un teren impresionant de 1440 mp și un front stradal de peste 15 m, proprietatea are potențial pentru cei care vor să transforme curtea și gradina într-o oază verde pentru relaxare și petrecerea timpului liber.
Casa necesită renovare, însă acoperișul a fost deja schimbat, ceea ce înseamnă că deja s-a făcut acel prim pas important.
Prin investirea în renovarea casei, proprietarii pot face din această proprietate o casă la cheie, adaptată nevoilor lor și ale familiei.

Cu toate acestea, oportunitatea nu va dura mult timp. Dacă această proprietate corespunde așteptărilor tale și ai simțit că aceste câteva cuvinte au evocat sentimente pozitive, atunci nu ar trebui să pierzi această oportunitate.
Ia legătura cu noi pentru a-ți programa vizionarea și pentru a pune bazele cunoașterii față în față cu această proprietate.

Vino să vezi ce oferă această casă în ceea ce privește potențialul viitorului tău cămin.
Contact telefonic: 0757 662 907 Andrei Caracioni consultant imobiliar AcasaArad.ro

Cod proprietate: CP1642476

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video