Sună-ne!

Apartament de 135 mp Ultracentral, Revoluției, Arad,

Ultracentral, Arad, Arad

Detalii

Oportunitete:

Ocazia de a deține un apartament ultracentral, cu 7 ferestre către b-dul Revoluției, Primăria Arad și Hotelul Continental Astoria, este acum la dispoziția dumneavoastră.

Apartamentul este situat la etajul 2 și se bucură de o suprafață generoasă de 135mp utili împărțiți în 3 camere spațioase ce oferă o priveliște impresionantă asupra Bulevardului Revoluției.
Apartamentul deține si o boxa de cca 60 mp la subsolul clădirii care a fost folosită în trecut ca și bar.

Bucătăria este mare și ideală pentru gătit, iar cămara de alimente este perfectă pentru păstrarea celor mai bune preparate.

În plus, apartamentul dispune de un loc de depozitare pretabil pentru o a doua baie și un balcon spațios către curtea interioară a imobilului.

Această proprietate este unică și oferă confortul, luxul si spațiul de care aveți nevoie pentru un trai liniștit și relaxant. Este o oportunitate pe care nu o puteți rata.

Așadar, nu mai așteptați și profitați de acest avantaj excepțional acum!

O proprietate aparte care vă oferă un anumit statut în cazul în care îl deții.
Apartamentul este compus din living, amplasat central cu o suprafață de 37 mp, 2 dormitoare cu o suprafață de peste 25 de mp fiecare, bucătărie, baie și 2 cămări, din care una se poate transforma în baie secundară, 2 coridoare, un balcon spre curtea interioară și pivnița cu o suprafață de cca 60 mp.

Dacă această proprietate v-a atras atenția și este interesantă pentru dvs. contactați-mă pentru a obține mai multe informații și pentru a programa o vizionare.
Telefon 0757 662 907
Andrei Caracioni consultant imobiliar.

Cod proprietate: CP1703989

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video