Sună-ne!

Apartament 3 camere, cu terasă proprie la etajul 1 Adora Park

UTA, Arad, Arad

Detalii

Descoperă o oază de lux și rafinament în inima complexului rezidențial Adora Park! Vino să explorezi acest apartament de 3 camere și 93.5 mp, cu terasa proprie de 67 mp, care îți oferă un stil de viață deosebit și exclusivist.

Primul impresionant element care te va captiva este terasa sa privată de 67 mp, un colț de rai unde poți savura răsăritul sau apusul soarelui, unde poți organiza petreceri cu prietenii sau pur și simplu te poți relaxa și te poți bucura de intimitatea spațiului tău personal.

Interiorul apartamentului este la fel de impresionant, cu finisaje și dotări de calitate. Livingul te întâmpină cu lumina naturală, creând o atmosferă caldă și primitoare. De aici ai acces într-un balcon de tip logie. Fiecare cameră este concepută cu atenție la detalii, oferind confort și intimitatea de care ai nevoie.

Complexul rezidențial Adora Park nu este doar un loc de trai, ci un stil de viață. Aici, vei avea acces la facilități premium cum ar fi sală de fitness și terenuri de joacă pentru copii. De asemenea, vei beneficia de securitate 24/7 pentru a-ți oferi pacea și liniștea pe care ți le dorești.

Nu rata oportunitatea de a trăi într-o proprietate de lux și exclusivistă în complexul Adora Park!

Contactează-ne acum la 0724694458

Dorel Vereș consultant imobiliar Acasă Arad, pentru a programa o vizionare și a descoperi astfel acest apartament de 3 camere unic în zona sa, cu terasa proprie de 67 mp! Alege să trăiești într-un apartament care reprezintă ceea ce îți dorești cu adevărat!

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video