Sună-ne!

Apartament 3 camere, bloc nou ARED

UTA, Arad, Arad

Detalii

Am plăcerea să vă prezint un apartament modern și confortabil, perfect pentru o familie cu copii. Apartamentul este compus din 2 dormitoare, living cu bucattarie open space, 2 băi și o terasă generoasă de 27mp. Suprafata utilă a apartamentului este de 70,96mp acesta vă va oferi spațiul necesar pentru a vă crea un cămin fericit și plin de amintiri frumoase.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestui apartament este sistemul de încălzire în pardoseală și centrala proprie pe gaz, care vă vor asigura un confort termic optim și o eficiență energetică ridicată.
Apartamentul vine dotat cu o serie de facilități moderne, precum sistem de casă inteligentă, ferestre și uși exterioare PVC cu geam tripan pentru o izolare termică și fonică superioară, rolete acționate electric și multe altele. Aceste dotări vă vor oferi confort și siguranță în fiecare zi.

Apartamentul se află într-un bloc nou, ceea ce înseamnă că veți beneficia de toate avantajele unei construcții moderne și facilitățile unui complex privat și securizat în cadrul căruia copiii se pot juca în siguranță, departe de noxele arterelor aglomerate dar totuși aproape de orice punct de interes precum parcuri, locuri de joacă, magazine și transport în comun.

În plus, apartamentul vine însoțit de un loc de parcare gratuit, ceea ce este un avantaj considerabil într-un oraș aglomerat.

Contacteaza-mă pentru a programa o vizionare sau pentru a afla orice detaliu, la numarul 0742267773.

Szuchanszki Andreea Consultant Imobiliar

CP1948961

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video