Sună-ne!

Vilă cu 4 apartamente la gri În cartierul Subcetate

Subcetate, Arad, Arad

Caracteristici

Detalii

Vrei să investești?
Casa recent construită la gri este compusă din patru apartamente, fiind o investiție potrivită pentru investiție în căutarea unei proprietăți profitabile. Fiecare apartament are o suprafață generoasă și dispune de o structură modernă și functională.

Imobilul beneficiază de finisaje de bază, cum ar fi pereții tencuiți, gata pregătiți pentru a primi stratul de vopsea, și podelele turnate, pregătite pentru a primi finisajele dorite. De asemenea, ferestrele și ușile de la intrare în fiecare apartament sunt deja instalate, asigurând accesul facil și o mai bună siguranță.

Cu un design modern și luminos, fiecare apartament are propriul său balcon sau terasă, oferind astfel o frumoasă vedere panoramă asupra zonei înconjurătoare. De asemenea, dispune de o locație avantajoasă, cu acces facil către mijloacele de transport în comun, magazine și alte facilități necesare în viața de zi cu zi.

Imobilul are potențialul de a fi transformat într-un complex rezidențial, unde locatarii pot beneficia de o atmosferă prietenoasă și de un mediu confortabil. De asemenea, poate fi și o oportunitate de închiriere a apartamentelor, aducând venituri regulate pentru proprietar.

În concluzie, această casă construită la gri cu 4 apartamente reprezintă o opțiune excelentă pentru un investitor care caută să-și extindă portofoliul de investiții. Având în vedere potențialul său și avantajele oferite atât ca locuință, cât și ca investiție, acest imobil merită cu siguranță atenția celor interesați de piața imobiliară.

Apelați acum 0728310007 pentru a programa o vizionare a proprietății.

Ildiko Bodis – Consultant imobiliar ACASĂ
CP1623654

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video