Sună-ne!

Vilă construită în 2013 cu 5 camerere, Pârneava.

Parneava, Arad, Arad

Detalii

Aceasta proprietate cu teren de 491 mp este compusă din parter și mansardă. La parter găsim un living generos, 2 dormitoare, bucătărie cu loc de luat masa și 2 băi, nivelul superior al casei este compus dintr-un hol, 2 dormitoare și o baie spațioasă, aceasta proprietate este perfectă pentru o familie care dorește o casă deosebită.

Imobilul dispune de o suprafață utila de 178 mp utili, suprafața construită a clădirii fiind de 216mp plus anexele.
Încălzirea se realizează cu centrală pe lemne, prin pardoseală la parter și calorifere la nivelul superior. Există posibilitatea racordării la gaze naturale.

Casa dispune de o amplasare excelentă, front stradal de 14 metri, oferind posibilitatea parcării în curte, accesul facil la transportul în comun și facilități comerciale.

Aceasta proprietate este ideală nu numai pentru avantajele sale deosebite și elegante, ci și pentru faptul că poate fi personalizată în funcție de propriile nevoi și gusturi. Cu puțină imaginație, vila poate fi transpusă în realitatea viselor tale!

Prețul pentru aceasta locuință este atractiv. Nu pierde ocazia de a avea o proprietate deosebită în una dintre cele mai căutate zone ale orașului.

Contactează-mă astăzi pentru a programa o vizionare sau pentru alte detalii.
Suntem aici pentru a va ajuta să realizați visul de a avea o casa de vis!

Andrei Caracioni consultant imobiliar AcasaArad

Cod proprietate: CP1671759

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video