Sună-ne!

Teren cu plantație de arbori Paulownia, 1.25 ha

Sannicolau Mic, Arad, Arad

Detalii

Vă oferim spre achiziție un teren agricol în suprafață de 12,500 mp cu plantație de arbori Paulownia, localizată în cartierul Sânicolaul Mic, localitatea Arad.

Acest arbore exotic se remarcă prin înflorirea sa abundentă de la începutul primăverii dinaintea înfrunzirii. Atunci se deschid mari corole liliachii asemănătoare cu forma gurii leului.
Arborii Paulownia sunt rezistenți la secetă, odată fixați rădăcinile lor intră adânc în pământ, în căutarea apei, mai mult decât la suprafață. Spre deosebire de alți arbori cu creștere rapidă care au o durată de viață scurtă, un arbore Paulownia sănătos poate rezista timp de 80 până la 100 de ani. Paulownia este un arbore cu frunze căzătoare, având un ritm de creștere foarte ridicat în condiții favorabile si un ciclu de rotație scurt.

Lemnul are culoarea galben deschis spre roșu deschis. Materialul lemnos are o densitate de 300-330 kg/m3 si 15% conținut de umiditate, cu fibră dreaptă și este inodor. Deși este ușor și are o densitate scăzută, este în mod relativ rezistent în ceea ce privește greutatea specifică. Lemnul are proprietăți excelente de izolare termică și electrică si este ușor de uscat la aer. Poate fi utilizat la construcții fără restricții, având proprietăți excelente pentru poli susținere, căpriori, etc.
Materialul lemnos Paulownia are caracteristici excelente de lucru, este ușor de netezit, de tăiat cu ferăstrăul sau de sculptat.

Materialul lemnos Paulownia poate fi folosit în producția diferitelor articole.

Acestea includ:
mobilă,
construcții,
cutii de ambalare,
seifuri,
hârtie,
placaj,
îmbinări și cornișe.

Plantația este o bună investiție cu randament foarte bun. În momentul acesta plantația poate fi recoltată fiind în anul 5 de creștere. Întreaga plantație dispune de irigații cu picurătoare.

Totodată terenul deține o construcție unde există foraj la adâncimea de 38 m și un panou solar pentru electricitate.

Pentru vizionare și detalii legate de proprietate apelați-mă la: 0757 662 907 Andrei Caracioni.

Cod Proprietate: CP1248118

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video