Sună-ne!

Moara veche Szabados malom -spațiu comercial Nădlac

Central, Nadlac, Arad

Caracteristici

Detalii

Descoperă o oportunitate unică de investiție în județul Arad! O moară veche cu istorie, situată în pitorescul oraș Nădlac, este disponibilă acum pentru vânzare ca spațiu comercial.

Această impresionantă moară, formată din cele două clădiri originale aflate pe colțul a două străzi, oferă o panoramă unică asupra istoriei locale și a tradițiilor zonei. Cu un design arhitectural deosebit, proprietatea emană un farmec rustic și autentic.

Morile erau o parte vitală a vieții rurale în trecut, reprezentând un pilon economic esențial pentru comunitate. Această moară particulară are o poveste fascinantă și poate oferi un cadru autentic și unic pentru diverse activități comerciale.

Oferind un spațiu generos*459 mp construiți* cu numeroase camere și încăperi plus o terasă, proprietatea este o oază de posibilități pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Fie că doriți să deschideți un restaurant tematic, o cafenea cochetă, un centru cultural sau chiar conversia în locuință rezidențială, această moară este locul perfect pentru a aduce la viață visul dumneavoastră.

Proprietatea este disponibilă la un preț competitiv, reflectând potențialul său extraordinar și istoria sa bogată.

Nu ratați ocazia de a deveni proprietarul acestei mori vechi, bogată în istorie. Contactați-mă azi pentru a programa o vizionare sau pentru a obține mai multe informații despre această fascinantă proprietate din Nădlac la 0724 694 458 Dorel Vereș consultant imobiliar Acasă Arad. Oportunitățile precum aceasta apar rar în viață, așa că nu pierdeți șansa de a investi în patrimoniul cultural și în viitorul dumneavoastră comercial!

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video