Sună-ne!

Apartament superb, Malul Mureșului

Malul Muresului, Arad, Arad

Detalii

Dacă vă doriți o locuință confortabilă, modernă și excelent poziționată, acest apartament este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Apartamentul este situat la etajul 4 , al unui bloc cu acoperiș de țiglă și este compus dintr-un living spațios și luminos, o bucătărie open-space complet utilată, dormitor, o baie și un balcon închis. Deține și o boxă la subsol.
Amenajat într-un stil contemporan, apartamentul dispune de finisaje de calitate superioară, inclusiv parchet din lemn masiv, ferestre termopane și centrală termică proprie. Bucătăria este dotată cu electrocasnice performante ce vă vor face viața mult mai ușoară.
De asemenea, locația este una excelentă, fiind situat la doar două minute de mers pe jos de Malul Mureșului și foarte aproape de mijloace de transport în comun și principale puncte de interes ale orașului.
Indiferent că sunteți în căutarea unei noi locuințe sau doriți să investiți într-un imobil, acest apartament este ceea ce căutați.
Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, contactați-mă la telefon: 0745 581 171 – Iulia Ciocu – Consultant imobiliar Agenția Acasă Arad

Cod proprietate: CP 1669686

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video