Sună-ne!

Apartament nou cu vedere panoramică, Malul Mureșului

Malul Muresului, Arad, Arad

Detalii

Doriți să vă mutați într-un apartament spațios și luminos, cu o vedere panoramică, la Malul Mureșului? Avem soluția perfectă pentru dumneavoastră!
Vă prezentăm un apartament cu 3 camere și 2 balcoane, situat la etajul 9 într-un bloc cu 10 etaje, pe malul Mureșului, într-o zonă liniștită și cu acces ușor la toate facilitățile necesare.
Apartamentul, cu o suprafață generoasă de 97 mp, beneficiază de un design modern și finisaje de calitate. Livingul spațios și luminos oferă un spațiu propice relaxării sau petrecerii timpului cu familia și prietenii. Cele două balcoane cu priveliște minunată, oferă o oază de liniște și prospețime, fiind locul perfect pentru a savura o ceașcă de cafea dimineața sau pentru a admira apusurile spectaculoase. Dormitoarele (unul cu dressing) sunt ideale pentru a asigura confortul și intimitatea fiecărui membru al familiei. Bucătăria mobilată și utilată, vă permite să gătiți cu ușurință și să savurați mese delicioase. Apartamentul dispune de două băi moderne, una echipată cu cadă și cealaltă cu cabină de duș.
Locul de parcare disponibil în fața blocului, vă asigură acces comod la mașina dumneavoastră.
Viața urbană este la doar o aruncătură de băț: magazine, restaurante, școli și grădinițe; centre medicale și mijloace de transport în comun se află la o scurtă distanță de mers pe jos.
Pentru detalii suplimentare și programarea unei vizionări, nu ezitați să mă contactați la telefon: 0745 581 171 – Iulia Ciocu – Consultant imobiliar Agenția Acasă

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video