Sună-ne!

Apartament cu 3 camere, zona Romanilor. Etajul 1

Romanilor, Arad, Arad

Detalii

Locuind într-un bloc nou central, aproape de mijloacele de transport în comun și magazine alimentare, vei avea acces ușor la toate facilitățile și serviciile de care ai nevoie în viața de zi cu zi. Poți ajunge rapid la locul de muncă sau la școală, poți face cumpărături rapid și ușor și poți să te bucuri de activități de recreere în proximitatea casei tale.

Blocurile noi sunt construite cu standarde moderne, ceea ce înseamnă că vei avea parte de confort și eficiență energetică superioare. Proprietățile noi sunt dotate cu echipamente moderne, precum aer condiționat, încălzire centrală pe gaze și care asigură că tu și familia ta veți avea tot confortul necesar.

Apartamentul este compus din living și bucătărie Open Space, 2 dormitoare, baie cu geam de aerisire, 2 balcoane și loc de parcare în curtea imobilului.
Suprafața utilă a apartamentului este de 67 mp, cu toate acestea senzația de spațiu este dată de livingu cu acces pe unul dintre balcoane și compartimentarea apartamentului.

Zona este excelentă pentru o familie cu copii, fiind aproape de zona liceelor din Arad, a grădinițelor și nu în ultimul rând faleza râului Mureș.

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți care să fie acel Acasă plin de căldură contactați-mă telefonic la 0757 662 907 Andrei Caracioni Consultant Imobiliar.

Cod proprietate: CP1701613

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video