Sună-ne!

VANDUT! Apartament cu 3 camere. Zona Lebăda. Arad

Aurel Vlaicu, Arad, Arad

Caracteristici

Detalii

VANDUT! Dorești o locuință și dorești să o transformi cu adevărat într-un cămin de vis?
Atunci această ofertă este perfecta pentru tine!
Te invităm să descoperi un apartament cu 3 camere, decomandat, situat la etajul 9 într-un bloc cu 10 nivele.

Cu o suprafață de 61 mp conform cf și o poziționare strategică, acest apartament reprezintă o oportunitate de a-ți manifesta creativitatea și de a-ți pune amprenta asupra locuinței tale.
Balconul spațios oferă o priveliște panoramică asupra orașului, permițându-ți să te bucuri de momente liniștite și relaxante.

Blocul este racordat integral la sistemul de termoficare CET, asigurând confort termic la costuri rezonabile.
Este important de menționat că apartamentul necesită renovare, însă acest aspect poate fi considerat un avantaj, deoarece îți oferă posibilitatea de a-ți transforma noua locuință în conformitate cu propriile preferințe și gusturi. Beneficiezi, astfel, de oportunitate de a-ți personaliza casa așa cum îți dorești.

Nu ezita sa mă contactezi pentru a programa o vizionare și a-ți forma propria opinie despre acest apartamen. Voi fi alături de tine pe toată durata procesului de achiziție, oferindu-ți suportul necesar pentru a face alegerea potrivită.

Acest apartament reprezintă o investiție pe termen lung, oferindu-ți multiple posibilități de modernizare și transformare.
Pentru mai multe informații și pentru a stabili o programare, contactează-mă la numărul de telefon 0757 662 907 sau sa ne lași un mesaj pe adresa de email andrei.caracioni@acasaarad.ro.
Așteptăm cu nerăbdare să îți fim de folos în căutarea ta pentru locuința ideala!

Cod proprietate: CP1735753

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video