Sună-ne!

Apartament cu 2 camere decomandat Zona 300, Micălaca

Micalaca, Arad, Arad

Detalii

Care sunt avantajele să cumperi și să locuiești la ultimul etaj?

Vederea panoramică, dacă apartamentul se află într-un loc cu priveliști frumoase, ultimul etaj poate oferi o vedere panoramică asupra sau a unui peisaj natural din zonă.
Liniște și intimitate, fiind la ultimul etaj, te vei confrunta cu mai puțin zgomot de trafic sau de agitație urbana, fiind mai departe de nivelul străzii.
Mai multă lumină naturală, cu cât te apropii mai mult de cer, cu atât vei benefica de mai multa lumină naturală în timpul zilei.
Siguranța, distanța mai mare față de intruși sau hoți.

În concluzie, proprietarii de apartamente situate la ultimul etaj pot beneficia de o varietate de avantaje și beneficii, ce includ privirea panoramică, liniștea, aerul curat, o cantitate mai redusă de zgomot de trafic, mai multă intimitate și mai puțină agitație. Și nu in ultimul rând apartamentele situate la etajul 4 sunt substanțial mai ieftine față de cele de la etajele inferioare.

Ceea ce vă propunem spre achiziție este un apartament cu 2 camere, decomandat, amenajat, mobilat, cu centrală termică pe gaze naturale, balcon închis și bucătărie spațioasă.

Pentru detalii și vizionare contactați-mă telefonic la 0757 662 907
Andrei Caracioni consultant imobiliar.

Cod proprietate: CP1711385

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video