Sună-ne!

Apartament 2 camere Zona 300 Micălaca

Malul Muresului, Arad, Arad

Detalii

In calitate de consultant imobiliar, am plăcerea să vă prezint anunțul de vânzare pentru un apartament cu 2 camere, situat într-o zonă de interes a orașului foarte aproape de Malul Mureșului. Apartamentul are o suprafață utilă generoasă de 71 mp și este situat intr-un bloc la etajul 4.
Apartamentul este decomandat și dispune de un living spațios, o bucătărie inchisă, un dormitor și o baie cu cadă. Deasemenea dispune de un balcon inchis și poate fi racordat la rețeaua de gaz racordul fiind la usa apartamentului.
Imobilul se află într-o zonă foarte căutată, cu acces facil la transportul în comun, magazine școli, grădinițe și spații verzi. Deasemenea, zona oferă multe posibilitîți de petrecere a timpului liber,inclusiv plimbări pe malul rîului, ciclism sau jogging.
Apartamentul este ideal pentru o familie tânără, cât și pentru un cuplu sau o persoană singură, care își doresc să locuiască într-o zonă sigură, liniștită și plăcută.

Dacă sunteți interesat de această proprietate si aveți nevoie de mai multe informații, vă rog să mă contactați și voi fi încântată să vă ofer toate detaliile necesare.

Maria Filip – telefon 0744766780

CP1679284

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video