Sună-ne!

10000 mp la intrarea in Păuliș – Intravilan

Arad, Paulis, Arad

Detalii

Îți prezentăm o oportunitate excepțională de afaceri și dezvoltare într-un loc deosebit!
Vâ oferim spre vanzare un teren intravilan generos, cu front stradal impresionant de 206 metri, situat la intrarea în localitatea Pauliș.

Teritoriul de 10.000 de metri pătrați oferă multiple posibilități de afaceri și investiții profitabile, dar și de relaxare și divertisment. Dacă sunteți în căutarea unui loc pentru a dezvolta afacerea visurilor voastre, împreună cu familia, atunci acest teren în Pauliș este alegerea perfectă!

De asemenea, fiți la curent că posibilitățile de dezvoltare a acestui teren sunt nelimitate. Te poți bucura de avantajele unei mini-ferme, poți amenaja terenuri de sport, zone de agrement sau chiar case insiruite pentru viitorii tăi clienți.

Mai mult, terenul se poate cumpăra și împreună cu casa și terenul din vecinătate, oferindu-vă oportunitatea de a extinde afacerea și de a beneficia de un teritoriu de mai mare amploare.

Preț: 69.900 euro

Exista posibilitatea si de inchiriere a terenului pe un termen lung.

Nu pierde această şansa unică şi contactează-ma astăzi pentru a afla mai multe detalii despre această proprietate deosebită la 0755 274 519 – Daniel Hord – Consultant imobiliar

Vizionați videoclipuri despre proprietăți pe canalul nostru de YouTube.

Discutați direct cu noi in pagina de contact.

Video